Casa Tyllo – Pensiune Canina
Strada Plaiului nr. 81, Suceava

Pensiunea canina "Cassa Tyllo" este situata in orasul Suceava, intr-un loc retras, imprejmuit, pe un teren cu o suprafata de 1700mp pe care cateii dvs pot efectua zilnic plimbari in aer liber, pot sta la soare sau se pot juca in voie.

Dispunem de 15 Padocuri cu incalzire in pardoseala si de Piscina amenajata special pentru catei.

Zilnic, cateii vor beneficia de minim 2 plimbari, dimineata si seara, atentie si afectiune, program de joaca, ingrijire medicala la nevoie, asigurata de medicul veterinar Bichir Stefan.

Din experienta, am observat ca majoritatea cateilor la schimbarea dietei cu care au fost obisnuiti se deranjeaza la stomac, am luat hotararea ca sa nu asiguram mancarea pe timpul sederii in pensiune, decat cateilor care stim ca sunt obisnuiti cu mancarea noastra uscata, pentru ceilalti ,stapanii vor trebui sa aduca mancarea cu care este obisnuit catelul.

Admiterea in pensiune

Pentru admiterea in pensiune, fiecare catel trebuie sa prezinte carnetul de sanatate, cu toate vaccinurile la zi si trebuie sa efectueze un consult sumar la medicul veterinar in scopul deparazitarii interne si externe si pentru a se observa daca este clinic sanatos, pentru siguranta lui si a celorlalti colocatari.

Nu se accepta in pensiune femelele in calduri sau cele care pot intra in calduri pe perioada sederii in pensiune si nici cateii agresivi fata de oameni sau ceilalti catei.

Pensiunea noastra asigura transportul gratuit de la locuinta dvs pana la locatia noastra doar pentru o perioada mai mare de 7 zile.