Casa Tyllo – Pensiune Canina
Strada Plaiului nr. 81, Suceava

Casa Tyllo

Acum cativa ani si eu, ca si voi, am ajuns sa am nevoie de cineva care sa stea cu catelul meu 7 zile atunci cand a trebuit sa plec din tara, nu prea erau pensiuni de caini in Iasi (acolo locuiam atunci la apartament).

Prima data am lasat catelul la un prieten care nu mai avusese catei in apartament si va dati seama ca nu a fost tocmai ok din partea prietenului care a avut de curatat parul de catel din casa, in schimb catelul a fost multumit, dar a doua oara nu avrut sa il mai tina ca nu il mai lasau parintii.

A doaua oara am zis ca il las la tatal meu care statea la curte, am amenajat un loc caldut unde sa stea si sa nu il ploua, el nu a fost de acord sa il tina in casa, am sunat in fiecare zi sa vad daca e ok, a mancat, dacae bine, sanatos.

A treia oara am gasit in sfarsit o pensiune in Iasi ,acceptabila la pret, la un doctor veterinar- a fost atunci cam 4e pe zi dar nu am fost sa vad pensiunea caci era in afara Iasului si nu aveam masina asa ca am lasat catelul la cabinet si am sunat in fiecare zi din strainatate sa vad daca e bine, daca mananca, se joaca etc. Cand am ajuns acasa am fost la cabinet am luat catelul era totul ok dar eu tot am stat cu grija si ma gandeam cand eram plecat daca e bine.

De vreo 6 ani ne-am mutat in Suceava si am facut o casa si pentru noi dar si ca sa stea catelul la curte sa aiba spatiu de joaca si sa fie si el mai fericit dar de cand ne-am mutat, sta ce sta pe afara dar dupa un timp zgaraie usa sa ii dam drumul in casa. Acum e fericit ca are tot timpul partereri de joaca  plus ca de la un catel crescut in casa acum am ajuns sa avem trei in casa si unul afara.Dupa ce am terminat casa am cautat pe internet si in ziare sa vad daca in Suceava este pensiune pentru caini si am vazut ca nu exista asa ceva am mai intrebat si doctorii veterinari si ei au zis ca nu au auzit de asa ceva, atunci am hotarat sa fac si eu o pensiune de catei  si am inceput cu un client apoi doi si din ce in ce mai multi acum avem o capacitate de 14 locuri si in perioda concediilor de obicei avem locurile ocupate. Am putea sa crestem numarul de locuri dar atunci nu am mai avea timp sa ne ocupam cum trebuie de fiecare catel in parte si de aceea preferam sa crestem calitatea serviciilor oferite.

Padocurile sunt din BCA acoperite cu tabla si inchise cu geam termopan, amplasate in asa fel incat sa nu fie expuse la soare pentru a avea un confort termic cat mai bun, iar pe timp de iarna ele vor fi incalzite, la noi cateii au un spatiu de joaca de 150 m2 care e doar al lor si acolo se harjonesc toata ziua sau stau intinsi la soare deca sant obositi.Am studiat celelalte pensiuni si am observat ca niciuna dintre ele nu are camera de supraveghere live ceea ce voiam si eu atunci cand la randul meu am lasat catelul in pensiune as fi vrut sa vad ce face catelul, si atunci am zis ca multi clienti ma intrebau prin telefon daca plange dupa ei daca se joaca si chiar daca le ziceam ca totul e bine simteam in glasul lor ca nu ma cred suta la suta si am luat hotararea, ca tot nu avem nimic de ascuns, sa montam o camera iar dupa aceea am observat ca dupa ce stapanii vedeau cat e de fericit catelul si ca se joaca cu ceilalti catei si nu plangeau sau sa stea suparati se linisteau si nu mai sunau asa de des, se convingeau singuri cum se simte catelul.

Pensiuea de catei este facuta in primul rand pentru un sejur frumos al catelului si incercam, pe cat posibil, sa fie si stapanii lor convinsi ca noi facem ceea ce e mai bine pentru cainele lor.Nimeni nu e perfect, de aceea asteptam si alte sugestii din partea voastra pentru a imbunatati serviciile noastre.

Va uram numai bine si concedii cat mai reusite!!!